"Een locatie met een verhaal"!

Reeds vele decennia biedt de Thonetlaan 165, aan de oevers van de Schelde, een veilige haven voor honderden jonge en enthousiaste zeescouts! Vele generaties jongeren hebben op deze locatie de tijd van hun leven beleefd, met tal van avonturen op land en op het water…

Via deze nautische weg leren ze omgaan met fundamentele en belangrijke waarden zoals engagement, samenwerking, sociale waarden en beheer van terrein en materiaal. Hier werden en worden vriendschappen voor het leven gesmeden.

De liefde voor het water heeft bij velen een blijvende rol gespeeld in hun latere beroep en /of hobby.

Om dit alles mogelijk, maar vooral toegankelijk te maken voor iedereen, werd er een indrukwekkende infra-structuur opgezet.
Deze maakt het mogelijk dat onze jongens en meisjes nog vele decennia van deze veilige haven kunnen genieten!

U leest het goed: u huurt hier niet enkel een unieke locatie, een oase van rust en groen met een uitzicht op 't Stad om "U" tegen te zeggen. U steunt tegelijk een fantastische jeugdwerking in het hart van onze stad en streek.
Alle opbrengsten van Pier 165 VZW komen integraal ten goede aan dit nobele doel.

We hopen dan ook dat “onze parel aan de oevers van de Schelde” U evenveel plezier en geluk zal bieden als aan de vele jongeren die hier elke zondag aan zee-scouting doen.

We kijken ernaar uit om u op onze terreinen te verwelkomen!
Pier 165 VZW

Pier 165

Een feest met zicht op de skyline van Antwerpen?
Deze zaal biedt u een top -infrastructuur in een modern en stijlvol kader, kortom alles wat u nodig heeft voor uw vergadering of event !

informatie